Τι θα χρειαστείς:
– 2 τμχ.The Vegetarian Butcher Crispy Chick Burger
– 300 γ. μαρούλι ρομάνα
– 6 κ.σ. Hellmann’s vegan μαγιονέζα
– 1 κ.γ. Hellmann’s μουστάρδα
– 1/2 στυμμένο λεμόνι
– 150 γ. flakes vegan παρμεζάνας
– 2 κ.σ. ελαιόλαδο
– 1 τσιαπάτα
– 100 γ. ψιλοκομμένο ραπανάκι
– 10 γ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
– Αλάτι & πιπέρι
Πώς θα το φτιάξεις:
Βήμα 1ο: Κόβουμε το μαρούλι σε λωρίδες και το πλένουμε με κρύο νερό.
Βήμα 2ο: Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και τη μισή ποσότητα παρμεζάνας μέχρι να αποκτήσει λεία υφή το dressing. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 3ο: Κόβουμε την τσιαπάτα σε μικρά κυβάκια. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και τα ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν.
Βήμα 4ο: Παράλληλα σε ένα τηγάνι ψήνουμε τα Crispy Chick Burgers σύμφωνα με τις οδηγίες πάνω στο πακέτο.
Βήμα 5ο : Κόβουμε τα Crispy Chick Burgers σε λωρίδες. Σε ένα μπωλ, ανακατεύουμε το dressing μαζί με το μαρούλι και το ραπανάκι.
Βήμα 6ο : Ολοκληρώνουμε τη σαλάτα προσθέτοντας τα κρουτόν τσιαπάτας, τα Crispy Chick Burgers, την υπόλοιπη παρμεζάνα και τον μαϊντανό.