Υλικά για τη μερέντα
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- 1 βούτυρο (σε ασημόχαρτο)
- 6 κουταλιές κακάο
- 3 κουταλιές φουντούκια
Πως φτιάχνουμε τη μερέντα μας
Για να φτιάξουμε την εύκολη μερέντα μας ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία.
Αλέθουμε πολύ καλά τα φουντούκια.
Προσοχή: Η ποσότητα που σας δίνω είναι ενδεικτική. Ανάλογα το γούστο σας μπορείτε να βάλετε περισσότερα ή λιγότερα!
Αφού λοιπόν γίνουν τα φουντούκια σκόνη, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε το μίγμα στο μούλτι μέχρι να γίνει ομοιόμορφη και παχύρευστη μερέντα.
Αυτό ήταν! Σερβίρουμε αμέσως τη μερέντα ή τη βάζουμε στο ψυγείο σε γυάλινο δοχείο μέχρι να την καταναλώσουμε. Όσο περισσότερο μείνει η μερέντα μας στο ψυγείο, τόσο περισσότερο θα πήξει!
Συμβουλή: Μην την φάτε αμέσως όλη ε;;;;;;;;;;; Αφήστε λίγο στο ψυγείο για τις δύσκολες ώρες!