Υλικά
400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα θρυμματισμένη
400 γρ. βούτυρο αγελάδος
16 μπισκότα βουτύρου
80 γρ. καρύδια
λίγη σαντιγί για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Θρυμματίζετε την κουβερτούρα σε κομμάτια και κόβετε το βούτυρο αγελάδος σε κύβους. Τα λιώνετε σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς.
Ρίχνετε το 1/3 του μείγματος της κουβερτούρας σε μικρή ορθογώνια φόρμα (αν δεν είναι από σιλικόνη, βάζετε πλαστική μεμβράνη ή λαδόχαρτο στο εσωτερικό της).
Προσθέτετε από πάνω τα μισά μπισκότα και τα μισά καρύδια. Συνεχίζετε το άλλο 1/3 της σοκολάτας , απλώνετε τα υπόλοιπα μπισκότα και καρύδια και τελειώνετε με την υπόλοιπη σοκολάτα.
Σκεπάζετε τη φόρμα με διάφανη μεμβράνη (να μην ακουμπά στη σοκολάτα) και τη βάζετε στο ψυγείο μερικές ώρες να παγώσει.
Όταν σφίξει την ξεφορμάρετε. Γαρνίρετε με σαντιγί και σερβίρετε.
www.parapolitika.gr