Φτιάχνουμε μυρωδάτο Πασχαλινό τσουρέκι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνετε ελαφρά το γάλα με το βούτυρο και διαλύετε τη Μαγιά Στιγμής

Βήμα 2

Ρίχνετε το μίγμα στον κάδο του μίξερ, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάτε στη χαμηλή ταχύτητα με τον γάντζο, μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Μεταφέρετε τη ζύμη σε ένα μπολ, τη σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε περίπου 45 λεπτά να φουσκώσει.

Βήμα 3

Πλάθετε το τσουρέκι και το τοποθετείτε σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Το αφήνετε να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.

Βήμα 4

Αλείφετε με το χτυπημένο αυγό και ψήνετε στους 170°C για περίπου 25 λεπτά.

Επόμενο Άρθρο