ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε 2 τσιπούρες με 1 ξερό κρεμμύδι σέ φετουλες, 1 φλυτζανακι του καφέ ελαιόλαδο, μισή γλυκοπατάτα που είχα βρασμένη σέ φετουλες, μισή φετουλα κολοκύθα πορτοκαλί, 1 φύλλο δενδρολίβανο, Αλάτι, τζιτζερ σέ σκόνη λίγο κουρκουμά και 2 λεμόνι σέ φετουλες, 3-4 ντοματινακια κουτσικα.
Ψήνουμε αεροθερμο φούρνο χάμω και πάνω στην σκαρα στους 190 για 30′ με το δικό μου φούρνο.
Για τους κολοκυθοντοματοκεφτεδες με κολοκύθα πορτοκαλί.. και ντομάτες
Συνταγή υλικά..
4 κουταλιές της σούπας φρέσκο δυόσμο
4 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένα
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
Μισή κούπα ελαιόλαδο
80 γρμ τυρί φέτα
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά
Αλατοπιπερο θυμάρι,
1 κουτάκι σόδας αναψυκτικό
1 σακκουλακι φαρίνα κόκκινη το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρώτα βάζουμε την κολοκύθα κρεμυδι ντομάτα τά στιβουμε με λίγο αλάτι στο σουρωτηρι, ύστερα τά βάζουμε μέσα σε μπωλ
προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Καλό ανακάτεμα, παίρνουμε κουταλιές και ρίχνουμε μέσα σέ λάδι και τηγανίζουμε σε ότι σχέδιο βγουν.
Αυτό το κρατς κρατς όταν τα τρως είναι το κάτι άλλο…
Ό χυλός πρέπει να είναι αρκετά πηχτός και το κουτάλι το βουτάμε μέσα σε λάδι..
Όταν τά βγάζουμε βάζουμε πρώτα σέ απορροφητικό χαρτί..
Τώρα μπορείς και εσύ! Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Γιατί απλά στο σπίτι μπορείς να μαγειρέψεις τα πάντα!