Ν.Βέρρας
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες που προ ημερών έκλεψαν ολόκληρο το ΑΤΜ στην Γαστούνη και πήραν τα χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ήταν περίπου 8 άτομα καθώς η έρευνα και τα στοιχεία που έχει μέχρι τώρα στα χέρια της η αστυνομία αυτό αποδεικνύει.
Προφανώς τα άτομα αυτά θα ήταν από την ευρύτερη περιοχή καθώς ήξεραν πως να κινηθούν και φαίνεται ότι είχαν βάλει στόχο καιρό το συγκεκριμένο ΑΤΜ και ετοίμαζαν την κλοπή με σχέδιο.
Το ΑΤΜ βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο χωριό Δήμητρα παρατημένο μαζί με το αγροτικό αμάξι που το είχαν φορτώσει. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει πια η αστυνομία, το ΑΤΜ περιείχε μέσα γύρω στα 35 χιλιάδες.