Κανελόνια από κρέπες

Νόστιμα κανελόνια με κιμά! Μια εναλλακτική, εύκολη συνταγή με βάση το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ, που θα ενθουσιάσουν όλους!

Διαδικασία

Βήμα 1

Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το βούτυρο ώσπου να μαραθεί και προσθέτουμε τον κιμά. Τον σοτάρουμε μερικά λεπτά και ρίχνουμε τον ζωμό αφού τον διαλύσουμε σε 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζεστό νερό.

Βήμα 2

Αφήνουμε τον κιμά να σιγοψηθεί για 1/2 ώρα ώσπου να μείνει με το βούτυρο. Ρίχνουμε το σπανάκι, λίγο αλάτι και πιπέρι, τους κρόκους αυγών και τη φρυγανιά.

Βήμα 3

Μοιράζουμε το παραπάνω μείγμα πάνω στις κρέπες και τις διπλώνουμε σε σχήμα φακέλου.

Βήμα 4

Τις βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί, σκεπάζουμε με νόστιμη σάλτσα τομάτα και πασπαλίζουμε με αρκετό τυρί.

Βήμα 5

Ψήνουμε τις κρέπες σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά. Τις σερβίρετε ζεστές.

Επόμενο Άρθρο