Kουνουπίδι «ταμπουλέ» με πρασινάδες και βινεγκρέτ λιαστής ντομάτας

    • Υλικά
      • 500γρ. κουνουπίδι ωμό, τριμμένο
      • ½ αγγούρι, σε μικρούς κύβους
      • 2 κλωνάρια σέλερι, ψιλοκομμένα
      • 100γρ. ντοματίνια, κομμένα σε τέταρτα
      • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
      • ½ ματσάκι μαϊντανό (μόνο τα φύλλα), ψιλοκομμένα
      • ½ ματσάκι κόλιανδρο (μόνο τα φύλλα), ψιλοκομμένα
      • 15 φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένα
      • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Για τη βινεγκρέτ

  • 100γρ. λιαστές ντομάτες, στραγγισμένες, ψιλοκομμένες
  • 80ml ελαιόλαδο από το βάζο με τις λιαστές ντομάτες
  • 2 κουτ. σούπας ταχίνι
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

 

Επόμενο Άρθρο