Υλικά
- 500 γρ. σπανάκι, ψιλοκομμένο και στυμμένο καλά
- 450 γρ. Φαρίνα
- 1 φλιτζάνι έ.π. ελαιόλαδο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλη πατάτα, κομμένη σε κυβάκια και σωταρισμένη ελαφρά
- 1 κεσεδάκι φυτικό γιαούρτι
- 1 φλιτζάνι νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και μπόλικο αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν και να έχουμε ένα αφράτο ζυμάρι. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα
Βήμα 2
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και λαδώνουμε ελαφρώς ένα ταψί με ειδικές υποδοχές για muffins. Μοιράζουμε μέσα τη ζύμη και ψήνουμε για 25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν καλά.
Βήμα 3
Αφήνουμε να κρυώσουν καλά, τα ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.