Πατατοσαλάτα με ελιές, αυγά και πορτοκάλι

Μια εύκολη και πολύ θρεπτική σαλάτα για κάθε ώρα της ημέρας με τη γλυκόξινη σπιρτάδα του πορτοκαλιού.

Διαδικασία

Βήμα 1

Ξεφλουδίζουµε τα πορτοκάλια και τα κόβουµε σε φιλέτα, αφαιρώντας τη λευκή µεµβράνη τους.

Βήμα 2

Σε µια σαλατιέρα βάζουµε τις πατάτες, προσθέτουμε τις ελιές, τα κρεµµυδάκια, το ξίδι, το θρούµπι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουµε καλά.

Βήμα 3

Γαρνίρουµε τη σαλάτα µε τα αυγά και τις φέτες του πορτοκαλιού, περιχύνουµε µε το ελαιόλαδο, προσθέτουµε το θυµάρι και σερβίρουµε.

Επόμενο Άρθρο